Despre noi

Climent Art se naște in anul 2015 langa Alpi in Italia iar conceptul are la baza acele povesti, trăiri, emoții, dorințe fata de un accesoriu inedit care sa fie asortat cu diferite stiluri Street Wear,Casual,Bussines si Black Tie. Dragostea fata de moda cat si curajul de a încerca ,reprezintă rațiunea acestui bussines.

Climent Art este un brand ce creeaza si inventează accesorii unice pe baza procesului de artizanat si produse 100% in Romania. Toți mai multi oameni renunța la bijuteriile si accesoriile din metale reci si le aleg pe cele din lemn,mult mai aproape de natura umană si cu o valoare tot mai mare in ochii societății.In fiecare creație din lemn se ascunde o echipa de tineri care lucrează cu pricepere , cu dorința de a realiza accesoriul perfect care sa se diferențieze prin calitate si perfectiune.Perfect asortabile si purtabile de catre doamne sau domni, intr-un context sobru, casual sau chiar funny,accesoriile

Climent Art iti improspateaza imaginea si te fac memorabil. Toate articolele Climent Art sunt realizate cu atenție prin alegerea unui lemn solid , in ceea ce privește calitatea acestuia de la stejar, fag, cires ... Alege Climent Art pentru accesorii vestimentare remarcabile, care n-au cum sa fie trecute cu vederea, accente care scot din anonimat.