Geanta de piele si lemn Anemona

270,0 RON

Disponibilitate: În Stoc

Geanta din piele naturala  si lemn de tei  , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.Interiorul  prezintă un buzunar  pentru depozitare accesorii sau smartphone .Maner de umar din piele de bovina reglabil si fetele din lemn de tei, iar partea din fata este gravata cu motive traditionale romanesti.Geanta este...


Opţiuni disponibile

Geanta din piele naturala  si lemn de tei  , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.

Interiorul  prezintă un buzunar  pentru depozitare accesorii sau smartphone .

Maner de umar din piele de bovina reglabil si fetele din lemn de tei, iar partea din fata este gravata cu motive traditionale romanesti.

Geanta este tăiată, finisata si cusuta  manual.

Dimensiuni 19.5x12x8 cm

Orice produs realizat de catre noi poate suporta modificări ( se poate alege culoarea pielei sau a atei de cusut) si personalizare prin gravare laser la cerere.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Etichete: geanta de lemn, servieta de lemn, geanta de mâna, geanta de piele handmade, servieta de piele naturala, servieta pentru bărbați, geanta din lemn, plic de piele, plic din lemn, geanta, lemn, handmade, made in România, geanta din lemn