Servieta Monte Carlo

550,0 RON

Disponibilitate: În Stoc

Servieta din piele naturala  si lemn Makassar  , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.Interiorul  prezintă compartiment  pentru documente si laptop, doua buzuanre pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .Maner de umar reglabil, inchizatoare pe baza de cheie, cu lateralele din piele si fetele d...


Opţiuni disponibile

Servieta din piele naturala  si lemn Makassar  , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.

Interiorul  prezintă compartiment  pentru documente si laptop, doua buzuanre pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .

Maner de umar reglabil, inchizatoare pe baza de cheie, cu lateralele din piele si fetele din lemn de exotic de Makassar.

Servieata este tăiată, finisata si cusuta  manual.
Dimensiuni exterioare: 34x24x8 cm (laptop de 13/ putem realiza si pentru laptop de 15)

Orice produs realizat de catre noi poate suporta modificări ( se poate alege culoarea pielei sau a atei de cusut) si personalizare prin gravare laser la cerere.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Etichete: geanta de lemn, servieta de lemn, geanta de mâna, geanta de piele handmade, servieta de piele naturala, servieta pentru bărbați, geanta din lemn, plic de piele, plic din lemn, geanta, lemn, handmade, made in România, geanta din lemn