Servieta din lemn si piele Iubi

470,0 RON

Disponibilitate: În Stoc

Servieta din piele naturala  si lemn de nuc american  , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.Interiorul  prezintă separator pentru documente si laptop, doua buzuanre pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .La exterior manerele si lateralele sunt din lemn de nuc american si un buzunar exterior de o...


Opţiuni disponibile

Servieta din piele naturala  si lemn de nuc american  , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.

Interiorul  prezintă separator pentru documente si laptop, doua buzuanre pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .

La exterior manerele si lateralele sunt din lemn de nuc american si un buzunar exterior de o culoare diferită de piele naturala.

Servieata este tăiată, finisata si cusuta  manual.
Dimensiuni exterioare: 36x26x5 cm 

Orice produs realizat de catre noi poate suporta modificări ( se poate alege culoarea pielii sau a atei de cusut) si personalizare prin gravare laser la cerere.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare

Etichete: geanta de lemn, servieta de lemn, geanta de mâna, geanta de piele handmade, servieta de piele naturala, servieta pentru bărbați, geanta din lemn, plic de piele, plic din lemn, geanta, lemn, handmade, made in România, geanta din lemn