Servieta din lemn si piele Iubi

470.0 RON

Availability: In Stock

Servieta din piele naturala  si lemn de nuc american  , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.Interiorul  prezintă separator pentru documente si laptop, doua buzuanre pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .La exterior manerele si lateralele sunt din lemn de nuc american si un buzunar exterior de o...


Available Options

Servieta din piele naturala  si lemn de nuc american  , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.

Interiorul  prezintă separator pentru documente si laptop, doua buzuanre pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .

La exterior manerele si lateralele sunt din lemn de nuc american si un buzunar exterior de o culoare diferită de piele naturala.

Servieata este tăiată, finisata si cusuta  manual.
Dimensiuni exterioare: 36x26x5 cm 

Orice produs realizat de catre noi poate suporta modificări ( se poate alege culoarea pielii sau a atei de cusut) si personalizare prin gravare laser la cerere.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products

Tags: ac de cravata din lemn, ac de cravata, lemn, hand made, geanta din lemn, hand made, geanta de umar, geanta de dama din piele, ganta de lemn si piele