Geanta de lemn Cris

320.0 RON

Availability: In Stock

Geanta de umar din piele naturala de culoare neagra  si lemn de Zebrano , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.Interiorul  prezintă un buzunar pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .Maner cu un design slim cu o combinatie dintre un lant metalic si piele naturala, inchizatoare pe baza de magnet cu late...


Available Options

Geanta de umar din piele naturala de culoare neagra  si lemn de Zebrano , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.

Interiorul  prezintă un buzunar pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .

Maner cu un design slim cu o combinatie dintre un lant metalic si piele naturala, inchizatoare pe baza de magnet cu lateralele de piele si fetele din lemn de Zebrano.

Geanta este tăiată, finisata si cusuta  manual.
Dimensiuni exterioare: 19x7 cm 

Orice produs realizat de catre noi poate suporta modificări ( se poate alege culoarea pielei sau a atei de cusut) si personalizare prin gravare laser la cerere.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products

Tags: geanta de lemn, servieta de lemn, geanta de mâna, geanta de piele handmade, servieta de piele naturala, servieta pentru bărbați, geanta din lemn, plic de piele, plic din lemn, geanta, lemn, handmade, made in România, geanta din lemn