Tote Bag Melissa

280.0 RON

Availability: In Stock

Geanta de umar din piele naturala de culoare maro si lemn de Abanos, realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.Interiorul  prezintă un buzunar pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .Maner cu un design slim, inchizatoare pe baza de magnet la interior si o pata de culoare prin amprenta din lemn de Abanos.Geanta e...


Available Options

Geanta de umar din piele naturala de culoare maro si lemn de Abanos, realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.

Interiorul  prezintă un buzunar pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .

Maner cu un design slim, inchizatoare pe baza de magnet la interior si o pata de culoare prin amprenta din lemn de Abanos.

Geanta este tăiată, finisata si cusuta  manual.

Orice produs realizat de catre noi poate suporta modificări ( se poate alege culoarea pielei sau a atei de cusut) si personalizare prin gravare laser la cerere.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products

Tags: geanta de lemn, servieta de lemn, geanta de mâna, geanta de piele handmade, servieta de piele naturala, servieta pentru bărbați, geanta din lemn, plic de piele, plic din lemn, geanta, lemn, handmade, made in România, geanta din lemn