Servieta din lemn Bordeaux

500.0 RON

Availability: In Stock

Servieta din piele naturala  si lemn de nuc american  , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.Interiorul  prezintă separator pentru documente si laptop, doua buzuanre pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .Maner de umar reglabil, inchizatoare pe baza de cheie cu laterale si buza din lemn de nuc am...


Available Options

Servieta din piele naturala  si lemn de nuc american  , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.

Interiorul  prezintă separator pentru documente si laptop, doua buzuanre pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .

Maner de umar reglabil, inchizatoare pe baza de cheie cu laterale si buza din lemn de nuc american.

Servieata este tăiată, finisata si cusuta  manual.
Dimensiuni exterioare: 36x26x8 cm 

Orice produs realizat de catre noi poate suporta modificări ( se poate alege culoarea pielii sau a atei de cusut) si personalizare prin gravare laser la cerere.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products

Tags: geanta de lemn, servieta de lemn, geanta de mâna, geanta de piele handmade, servieta de piele naturala, servieta pentru bărbați, geanta din lemn, plic de piele, plic din lemn, geanta, lemn, handmade, made in România, geanta din lemn