Geanta Carmina G

530.0 RON

Availability: In Stock

Carmina, este o geanta cu un design elegant,gandita pentru a fi purtata in ținutele office de zi cu zi sau si in ținutele de seara cu scopul de a oferi un plus de elegantă oricarei apariții .Geanta din piele naturala naturala și inserție de lemn, realizată  de către Climent Art.Interiorul  este unul încăpător și prezintă un buzunar pentru depozitarea accesoriilor ( telefon, chei ......


Available Options

Carmina, este o geanta cu un design elegant,gandita pentru a fi purtata in ținutele office de zi cu zi sau si in ținutele de seara cu scopul de a oferi un plus de elegantă oricarei apariții .

Geanta din piele naturala naturala și inserție de lemn, realizată  de către Climent Art.

Interiorul  este unul încăpător și prezintă un buzunar pentru depozitarea accesoriilor ( telefon, chei ... )

Geanta Carmina poate fi purtată de mana sau pe umar, bareta  este detașabilă și reglabilă, accesorii de calitate superioară inoxidabile .

Geanta  este tăiată, finisata și lucrata  manual.
Dimensiuni exterioare: 25x19x10 cm

Orice produs realizat de catre noi poate suporta modificări ( se poate alege nuanta de piele sau a atei de cusut) personalizare prin gravare laser la cerere.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products

Tags: geanta de lemn, servieta de lemn, geanta de mâna, geanta de piele handmade, servieta de piele naturala, servieta pentru bărbați, geanta din lemn, plic de piele, plic din lemn, geanta, lemn, handmade, made in România, geanta din lemn