Husa Iphone 11 12 , 11 12 PRO, 12 mini, 11 12 PRO MAX din lemn cu poza ta

99.0 RON

Availability: In Stock

Fiecare husa Climent Art are o poveste unică reprezentată prin atenția pentru detalii și dragostea pentru design. Fiecare produs marca Climent Art este realizat 100% din piele naturala, lemn, piatra și rășină expodica de cea mai bună calitate, atent selecționată de la furnizori certificați CE.Accesoriile Climent Art sunt create in inima Bucovinei și lucrate de către artizani pricepuți, f...


Available Options

Fiecare husa Climent Art are o poveste unică reprezentată prin atenția pentru detalii și dragostea pentru design.

 Fiecare produs marca Climent Art este realizat 100% din piele naturala, lemn, piatra și rășină expodica de cea mai bună calitate, atent selecționată de la furnizori certificați CE.
Accesoriile Climent Art sunt create in inima Bucovinei și lucrate de către artizani pricepuți, finisate impecabil, cu cea mai mare atenție la detalii. Look-ul rafinat, modern, asigură atemporalitatea produselor care completează stilul personal al celor care le poartă.


Proiectată special pentru iPhone , aceasta husa marca Climent Art de silicon se potriveste perfect peste butoanele de volum, butonul lateral si se muleaza pe dispozitivul tau fara sa-l faca voluminos, oferindu-i un design urban și memorabil.


Fabricata din materiale de inalte calitate cu o textura moale si frumoasa, non-toxic si flexibil cu margini ridicate pentru extra protectie ecran.


Acopera spatele si colturile telefonului, materialul este moale si cu o textura anti-alunecare pe lateral astfel permite o utilizare ideala pentru orice situatie.

Permite încărcarea wireless .

Pentru ca fiecare dintre noi este unic, ne-am dorit să-ți oferim un produs care sa te caracterizeze și să-ți contureze stilul .

Am ales sa combinam lemnul, pielea, piatra și rășină expodica pentru o experiența senzorială prețioasa și unica.

Materialele folosite de către noi in atelier sunt atent finisate, tratate cu soluții profesionale și provin din medii protejate și certificate CE.

Fiecare husa realizată de către noi prezintă o garanție de 3 ani.

Toate husele pot fi personalizate prin tehnica de gravare laser cu : 

*poza

*text

*logo

Toate husele marca Climent Art sunt atent ambalate și sunt pregătite pentru a putea fi dăruite ca și cadou .

Îți mulțumim pentru încredere și timpul acordat ❤️
Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products