wood bag Zebra

550.0 RON

Availability: In Stock

Servieta din piele naturala  si lemn de Zebrano  , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.Interiorul  prezintă separator pentru documente si laptop, doua buzuanre pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .Maner de umar reglabil, inchizatoare pe baza de carabina cu lateralele din piele si fetele din le...


Available Options

Servieta din piele naturala  si lemn de Zebrano  , realizată  de către Climent Art, finisata  si lăcuită  cu uleiuri  de inalta calitate.

Interiorul  prezintă separator pentru documente si laptop, doua buzuanre pentru depozitare instrumente de scris si accesorii .

Maner de umar reglabil, inchizatoare pe baza de carabina cu lateralele din piele si fetele din lemn de Zebrano.

Servieata este tăiată, finisata si cusuta  manual.
Dimensiuni exterioare: 36x26x8 cm (laptop de 13/ putem realiza si pentru laptop de 15)

Orice produs realizat de catre noi poate suporta modificări ( se poate alege culoarea pielei sau a atei de cusut) si personalizare prin gravare laser la cerere.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products

Tags: geanta de lemn, servieta de lemn, geanta de mâna, geanta de piele handmade, servieta de piele naturala, servieta pentru bărbați, geanta din lemn, plic de piele, plic din lemn, geanta, lemn, handmade, made in România, geanta din lemn