Geanta Roma N

380.0 RON

Availability: In Stock

Roma, este o geanta concepută pentru femeia modernă, cu un design elegant,gandita pentru a fi purtata in ținutele office de zi cu zi sau si in ținutele de seara cu scopul de a oferi un plus de elegantă oricarei apariții .Geanta din piele naturala naturala și inserție de lemn, realizată  de către Climent Art.Interiorul  este unul încăpător și prezintă un buzunar pentru depozitarea ac...


Available Options

Roma, este o geanta concepută pentru femeia modernă, cu un design elegant,gandita pentru a fi purtata in ținutele office de zi cu zi sau si in ținutele de seara cu scopul de a oferi un plus de elegantă oricarei apariții .

Geanta din piele naturala naturala și inserție de lemn, realizată  de către Climent Art.

Interiorul  este unul încăpător și prezintă un buzunar pentru depozitarea accesoriilor ( telefon, chei ... )

Geanta Roma poate fi purtată de mana sau pe umar, bareta  este detașabilă și reglabilă, accesorii de calitate superioară inoxidabile .

Geanta  este tăiată, finisata și lucrata  manual.
Dimensiuni exterioare: 

20x17x9 cm - 380 ron

23x19x10 cm -450 ron

Orice produs realizat de catre noi poate suporta modificări ( se poate alege nuanta de piele sau a atei de cusut) personalizare prin gravare laser la cerere.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Related Products

Tags: geanta de lemn, servieta de lemn, geanta de mâna, geanta de piele handmade, servieta de piele naturala, servieta pentru bărbați, geanta din lemn, plic de piele, plic din lemn, geanta, lemn, handmade, made in România, geanta din lemn